Serviciile noastre

Serviciile noastre:
•    Distributia oricarui tip de software.
•    Preturi atractive.
•    Solutie de management a activelor.
•    Licente consolidate. 
•    Solutie de urmarire a cererii
•    Consultanta in vederea achizitei.
•    Reminder pentru actualizari cu 30 zile inaintea datei de expirare.
•    Vom fi  interfata pentru orice intrebari adresate furnizorului de software.
•    Achizitii online pentru companie.
•    Hardware (telefoane mobile, tablete, laptopuri)


Distributia oricarui tip de software

Compania noastra reprezinta sute de furnizori de software. Avem de asemenea, parteneri din toata lumea. Furnizorii si partenerii de afaceri cu care colaboram ne ajuta sa furnizam clientilor nostri aproape orice tip de software.

 

Preturi foarte atractive

Distribuitorii nostri beneficiaza de reduceri din partea majoritatii furnizorilor de software. In acest fel putem oferi clientilor nostri parte din acest discount permitandu-le astfel incadrarea mai facila in bugetul acordat sectorului IT.

 

Solutie de management a activelor

Consideram ca inregistrarea corecta a licentelor si managementul activelor sunt foarte importante pentru clientii nostri. Administram datele privind licentele in baza noastra de date fapt ce ne permite sa cunoastem detaliile posesorului licentei si sa trimitem fiecarui client o atentionare in vederea actualizarii inainte de data de expirare.

 

Licente consolidate

In general, clientii comanda aceleasi tipuri de licente in diferite perioade de timp, doar ocazional avand nevoie de reinnoirea acestora in intervale scurte. Le asiguram clientilor nostri consolidarea licentelor astfel incat vor avea nevoie de o singura actualizare a produsului in decursul unui an.

Solutie pentru urmarirea cererii

Echipa noastra va urmari si va gasi solutiile de software odata cu cresterea nevoilor sau a cerintelor clientilor.

 

Servicii de consultanta

Anii de experienta acumulati ne permit sa ii focusam pe clienti catre solutiile cele mai ieftine si potrivite necesitatilor acestora. Experienta noastra ne ajuta sa ii ajutam sa achizitioneze solutii adecvate, chiar daca au sau nu nevoie de suport si mentenanta. Astfel, acestia vor putea sa-si redirectioneze bugetul destinat zonei IT catre alte sectoare.

 

Reminder pentru actualizari cu 30 de zile inainte de expirare

Trimitem atentionari clientilor nostri cu 30 de zile inaintea expirarii licentelor, suportului si mentenantei cu referire la comanda initiala prin care au achizitionat produsul. Aceste atentionari previn ulterioarele penalizari din partea furnizorilor ce pot surveni in urma expirarii si de asemnea, furnizam si cotatii pentru actualizari anuale asigurand clientilor posibilitatea estimarii bugetului pentru urmatorul an.

 

Asiguram interfata directa intre client si furnizorul de software

Incurajam clientii sa ne contacteze in orice problema de software incluzand intrebari de natura tehnica, respectiv acordul pentru licenta. Fiecare intrebare trimisa catre noi si fiecare raspuns sunt salvate in baza noastra de date. Acest lucru permite raspuns in timp real intrucat baza noastra de date permite stocarea solicitarilor de mai bine de 8 ani. Astfel, oferim clientului posibilitatea de a se concentra pe munca sa in timp ce noi suntem in contact direct cu furnizorii de software din intreaga lume.

 

Achizitii online pentru orice produs/software

Compania noastra colaboreaza cu multinationale care achizitioneaza ocazional online prin intermediul unei carti de credit sau a altor produse de acest tip.

Operam in mod constant decontari ale cardului de credit online pentru diferite produse din toate sectoarele si aceasta pentru a facilita procesul de achizitie, control si reducerea distribuitorilor la minim.

 

Import de hardware

O parte din clientii nostri solicita produse hardware care in majoritatea cazurilor sunt abia lansate pe piata si doresc o livrare imediata.

Achizitionam prin intermediul partenerilor nostri din SUA si Extremul Orient toata gama de produse necesare clientilor cum ar fi: telefoane mobile, tablet, laptop-uri, camera digitale, SSD, genti, etc.

xxxfullfilms.org porn-lite.com